Sveriges vassaste nätverkstekniker

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu två erfarna nätverkstekniker som bokstavligen brinner för nätverk, service och utveckling.

Du kommer bli en del i ett dynamiskt team i ett av Skånes mest expansiva IT-företag. En arbetsplats som präglas av "team-spirit", där du som individ ges utrymme att växa och utvecklas i din yrkesroll. Du kommer bli en viktig kugge för företagets tillväxt, där dina expertkunskaper är välbehövda och eftertraktade. Prestige existerar inte på denna arbetsplats, så att du har ett öppet sinne och en hjälpsam ådra är en självklarhet.
I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå drift, underhåll och utveckling av nätverk.

Din profil
Som sökande till denna tjänst ser vi att du har en högskoleutbildning inom IT eller minst 3 års dokumenterad erfarenhet av branschen, t ex inom TCP/IP, IP routing, switching, brandväggar, trådlösa nätverk, konfiguration & installation av nätverk.

Du har även goda kunskaper inom Microsofts produkter: Windows server 2008 samt 2012 & Active Directory.

Det är ett plus om du har kunskaper om hårdvara såsom Cisco, Dell, HP, Clavister och Juniper (fd. Trapeze) produkter.

Har du certifikat inom ovanstående områden är det meriterande.

Förutom dina tekniska kunskaper är även din sociala kompetens avgörande för denna roll. Du trivs i högt tempo och med att ha kontakt med användare. Du är en team player som älskar att dela din kunskap och arbetar lika bra såväl självständigt som i grupp.

Du behärskar givetvis svenska i både tal och skrift.

Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Plats: Landskrona

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Christian Svenby på tfn: 0734-159367 eller christian.svenby@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-tekniker, nätverk, nätverkstekniker, nätverks-tekniker, konsult, Consultant, data, network, Landskrona, Skåne.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?