Lärare f-6 Seminarieskolan

Om jobbet

Du kommer att vara del i ett arbetslag. En pedagogisk målmedvetenhet, ett flexibelt synsätt på arbetet och ett kreativt agerande är en förutsättning.

Vi arbetar för att skapa goda förutsättningar för lärande med gemensamt ansvar för eleverna. På Seminarieskolan har vi en arbetsform som vi kallar block, det innebär att vi jobbar utifrån alla skolans ämnen och där deras centrala innehåll tangerar varandra. Detta för att eleven ska se en röd tråd i sin utbildning och förstå hur allt hänger ihop. För dig som lärare innebär det att du samplanerar all din undervisning och sambedömer elevernas prestationer tillsammans med dina kollegor. Genom blockundervisning är du som ny en i laget, med tillgång till mycket stöd. Du måste kunna arbeta utifrån givna mål och tillsammans med kollegor arbeta för att nå dessa med goda resultat. Allt vi gör och tar beslut kring är för elevernas bästa och detta kräver flexibilitet av dig som personal.

För att se mer om hur vi jobbar på Seminarieskolan, klicka gärna på länken längst ner på sidan under Övrigt.

För oss är det viktigt att du:
vill utvecklas i nära samarbete med elever och kollegor har ett brinnande intresse för skola och utvecklingsarbete är självständig och har fokus på undervisningen och eleverna har ett engagemang för samarbete med andra lärare

Som person vill vi att du:
har en vilja att bli en god ledare som skapar gemensamma målsättningar och kan driva processer har energi och intresse att lära dig mer om dig själv och människors utveckling vill satsa på att utveckla ditt pedagogiska ledarskap mot tydlighet, kreativitet och inspiration.
Lärarutbildning gentemot målgruppen är ett krav, likaså lärarlegitimation.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Seminarieskolan är en F-9 skola i centrala Landskrona. Vi jobbar tillsammans med undervisning och goda relationer i fokus. Alla elever är allas ansvar.

VÄLKOMMEN TILL OSS!