Enhetschef äldreboende

Om jobbet

Landskrona Stad, Omsorgsförvaltningen, söker enhetschef till äldreboendet Rönngården i Asmundtorp.
Som enhetschef initierar och driver du utvecklingsfrågorna inom området i nära samarbete med dina chefskollegor. Arbetet innebär att bygga en effektiv organisation och att utföra en kvalitativt god verksamhet.
Du har det operativa ansvaret för brukare, personal, ekonomi, verksamhet, resultat och arbetsmiljö. Du samordnar, leder och utvecklar arbetet inom enheten utifrån gällande mål, riktlinjer och aktuell lagstiftning. På ett positivt sätt tillvaratar du medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten.Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning t.ex. socionomutbildning och dokumenterad ledarerfarenhet. För rollen som enhetschef krävs det att du är tydlig, har god samarbetsförmåga och ett kvalitativt och serviceinriktat förhållningssätt. Du är en lyhörd, engagerad och utvecklingsinriktad chef som ser möjligheter i förändringar, med ett öppet och modern ledarskap med fokus på process och kommunikation. Det krävs att du har personlig mognad, är trygg och stabil och kan leda med driv och uthållighet. Du är van datoranvändare, har god ekonomisk förståelse samt kännedom kring gällande lagstiftning och administrativa system.
Körkort krävs.
Vi söker dig som gillar utmaningar och förändringsarbete, som kan möta brukare och personal på ett bra sätt i samtal och möten, som kan leda grupper framåt i sin utveckling, som kan hantera stress, som har en god förmåga att formulera sig i tal och skrift, som har en god förmåga till samarbete.
Vi begär utdrag ur belastningsregister vid alla nyanställningar.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!