Lärare sv/eng/ty åk 7-9 Glumslövs skola

Om jobbet

Du kommer att undervisa i svenska/engelska/tyska på skolan från åk 7 till åk 9.
Du ingår i ett arbetslag med lärare med olika behörighet. Du kommer att vara mentor för en grupp elever.
Behörig svenska /engelska/tyska åk 7-9
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Glumslövs skola är en F-9 skola som ligger mellan Landskrona och Helsingborg. Skolan ligger i en fantastisk miljö med utsikt över Öresund.
Vår vision är " Våra elever ska lära för livet "
Viktiga ord för oss är Humor, Ansvar, Tydlighet och Tilltro och dessa genomsyrar vårt arbete bland eleverna. Skolans arbetssätt genomsyras av delaktighet; både från elever och personal, variation, positiv framtidstro och massor med glädje. Vi är en skola som arbetar med aktiv, direkt och tydlig kommunikation med både elever, föräldrar och kollegor. Hos oss förväntar vi oss att du tänker nytt och utanför ramarna, allt med barnens bästa för ögonen. Målet är lärande och utveckling och vägen dit kan ta sig uttryck på många olika sätt.

VÄLKOMMEN TILL OSS!