Förskollärare Sandvångens och Tegskiftets förskolor

Om jobbet

I vår verksamhet arbetar vi utifrån det enskilda barnet samt barngruppens intressen och behov, för barns livslånga lärande.
Vi anser att det är av största vikt att arbeta med pedagogisk dokumentation eftersom det ger ett reflekterande och utvecklande arbetssätt som gynnar barnens lärande och utveckling.
Vi söker dig, utbildad förskollärare med glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete.
Du har lätt för att samarbeta och vill verka i ett arbetslag med hög kompetens.
Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi.
Du har ett gott och professionellt förhållningssätt.
Vår verksamhet erbjuder en gemensam värdegrund med stor delaktighet och inflytande för både barn och pedagoger.
Du kommer att få pedagogisk handledning och möjlighet till fortbildning.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Tjänsterna är på Sandvången och Tegskiftets förskolor i Landskrona.
Tegskiftets förskola är placerad i ett bostadsområde med mycket natur runt omkring. Vi har tre småbarnsavdelningar 1-3 år och tre syskonavdelningar 3-5 år.
Sandvångens förskola ligger centralt, i ett bilfritt bostadsområde med mycket natur runt omkring. Vi har två småbarnsavdelningar 1-3 år och två syskonavdelningar 3-5 år.

VÄLKOMMEN TILL OSS!