SFI-lärare Vuxenutbildningen

Landskrona stad · Utbildning · 29 juni

Om jobbet

Vi söker en ny kollega för undervisning i svenska för invandrare. Undervisningen kommer att bedrivas inom ramen för vår ordinarie verksamhet vilket bland annat innebär kontinuerligt intag och individuell studietid. Du kommer att ingå i såväl arbetslag, ämneslag som tvärgrupper. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, utveckla och följa upp undervisningen. Vi söker dig som har lärarlegitimation med minst 30 hp i svenska som andraspråk och har mycket god datorvana då du kommer att arbeta med lärplattform och andra digitala verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av distansundervisning och har tidigare pedagogisk erfarenhet av arbete inom sfi och SVA. Det är viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt till lärande och undervisning då vi har kontinuerlig antagning vilket innebär att det kommer nya elever till grupperna varje vecka. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Du ska ha en tydlig värdegrund och ditt ledarskap ska präglas av nyfikenhet för att utveckla och vilja utvecklas. Vidare är du en positiv och kommunikativ person som har lätt för att skapa relation med såväl övriga chefer och dina medarbetare.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 juni

Om arbetsplatsen

Landskrona är en härligt belägen stad mitt i Öresundregionen. Öresundstågen tar dig hit från Malmö på 35 minuter och från Helsingborg på 15 minuter. Vuxenutbildningen i Landskrona har precis flyttat till nya, fräscha lokaler i centrum med närhet till museer, bibliotek, caféer och allt som en småstad kan erbjuda. Inom Vuxenutbildningen erbjuder vi kurser i sfi, grundläggande och gymnasiala ämnen, särskild utbildning för vuxna, Yrk-vux inom vård, och YH-utbildningar till Hälso- och vårdadministration, Hudterapeut, Eventkoordinator och Stödpedagog. På Vuxenutbildningen i Landskrona stad har vi språk som en gemensam röd tråd i alla verksamheter och våra ledord är Engagemang, Delaktighet, och Utmaning, EDU.
Som anställd inom Landskrona stad har du bland annat tillgång till friskvårdbidrag, personalrabatter och stadshusets gym.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!