fritidspedagog/fritidsledare med behörighet i bild

Om jobbet

Vi söker dig som vill ta aktiv del i fritidshemmens och elevernas utveckling, är positiv, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det praktiska arbetet sker i arbetslag tillsammans med fritidspedagoger och elevassistenter.
Du kommer tillsammans med kollegor att vara ansvarig för planering av fritidshemsverksamheter. Du kommer att tillsammans med dina fritidshemskollegor arbeta för att tydliggöra fritidshemmets uppdrag, vilket du själv skall vara väl bekant med.Det är en fördel om du har arbetat med flerspråkiga barn tidigare.Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller motsvarande. Som särskild merit räknas också behörighet i bild. Vi söker dig som har lätt att samarbeta med såväl personal som elever.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Dammhagskolan är en mötesplats för människor från världens alla hörn. Här ska alla känna sig sedda och välkomna. Genom engagerad och kunnig personal ska vi tillsammans skapa likvärdiga möjligheter för alla barn, oavsett kön, social, etnisk eller religiös bakgrund, att känna sig stolta, uppnå målen och bli delaktiga i det svenska samhället. Detta kräver att barnen måste få goda kunskaper i det svenska språket och läroplanens ämne. Vi har höga förväntningar på alla elever och personal.
Dammhagskolan är F-6 skola med ca 270 elever. Vi har två fritidshemsavdelningar med ca 70 barn totalt.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!