Fordonstekniker/bilmekaniker

Om jobbet

Bilmekaniker
sökes till
Bs Bilservice i Landskrona AB

Mekonomen gör BilLivet enklare!

Det gör vi genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, mer än 350 butiker och mer än 2200 verkstäder vilka arbetar under Mekonomens varumärke. Mekonomen med samarbetspartners
omsätter 15 miljarder och totalt sysselsätter vi mer än 15000 personer. Varumärket Mekonomen skall associeras med: Helhetslösningar, Nytänkande, Kunnighet, Hög kvalitet och att vara Prisvärt.

Vill du bli vårt ansikte utåt, arbeta i ett starkt team och bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor?

Då kanske det är dig vi
söker till vår bilverkstad,
BS Bilservice i Landskrona AB Vi är Mekonomen verkstad och även auktoriserad SAAB Service Center.

Dina utmaningar:

Som bilmekaniker/fordonstekniker ska du ha ett gott sinne för teknik och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Tjänsten innebär att du självständigt genomför service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken. Du kommer i viss mån ha en del kundkontakt och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Det är ett omväxlande och intressant arbete med många möjligheter.

Din profil

Du är en duktig
bilmekaniker/fordonstekniker som tycker om att utvecklas, är serviceminded och förstår kundens situation. Du tycker om att jobba direkt med kunder, arbetar strukturerat och på ett effektivt sätt.

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge alla våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Dina erfarenheter och
kvalifikationer:
  • Fordonsteknisk
gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet
som bilmekaniker/biltekniker
  • Goda kunskaper i felsökning är
önskvärt men inget krav
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Självgående, ordningsam och
stresstålig
  • Engagerad, ansvarsfull och
serviceinriktad
  • Behärskar det svenska och
engelska språket i både tal och skrift

Villkor

Heltid 100 %, vi

tillämpar sex månaders provanställning

Individuell lönesättning

Låter detta intressant
är

du välkommen att maila din ansökan till bs.bilservice@telia.com Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Välkommen

in med din ansökan!
Kontakt
uppgifter:

Magnus

Ek

0418-15539

bs.bilservice@telia.com

www.bsbilservice.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Magnus Ek, 0418-15539

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget


Hitta hit

Landskrona Visa på karta

Visa var