Produktionscontroller

Trioplast · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Trioplast och Trioplanex förstärker sin organisation med en produktionscontroller. Drivs du av att arbeta verksamhetsnära och skapa ett helhetsperspektiv i en producerande miljö? Är en bred och ansvarsfull roll där du får möjlighet att ta en aktiv del och påverka något du finner intressant? Då är detta tjänsten för dig. Tjänsten är placerad i Landskrona och du kommer att arbeta mot både Trioplasts och Trioplanex produktionsenheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du arbetar nära och stöttar såväl ekonomichef som produktionsledning och ansvarar för:
  • Uppföljning produktionskostnader och produktkalkylering
  • Standardkostberäkning samt analys och uppföljning av varianser
  • Lagervärdering
  • Budget- och prognosarbete
  • Beräkning, prognostisering och uppföljning av kostnadsbesparingsprojekt
  • Att driva projekt samt utföra verksamhetsrelaterade ad-hocuppgifter
Lämplig bakgrund
Du har en civilekonomexamen och har 3-7 års erfarenhet som controller i en producerande verksamhet. Du stimuleras av att arbeta i en självständig roll och att vara delaktig i, samt ha kontinuerlig kontakt med, verksamheten. Du har goda kunskaper vad gäller affärssystem (meriterande med Movex) och Excel och du behärskar engelska i tal och skrift.

Du är en ansvarstagande, självgående och affärs- och kvalitetsinriktad person som har känsla för analys och hur detaljerna hänger samman med helheten. Du är jordnära, har skinn på näsan, är nyfiken och har en mycket god förmåga att prioritera och arbeta mot deadlines. Du arbetar med finess och god pedagogik, uppskattar samarbete och interaktion samt har lätt för att bygga förtroende och relationer.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Trioplast med SJR in Scandinavia AB. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Trioplast är en svensk industrigrupp med 1 200 anställda och en omsättning på ca 4 miljarder SEK. Trioplast är en av Europas ledande aktörer inom kreativa och kostnadseffektiva förpackningslösningar baserade på polyetenfilm. Trioplast utvecklar, tillverkar och distribuerar filmer och förpackningsmaterial för användning inom industri, jordbruk, odling, hygien och operationssjukvård, bygg, energi och avfallshantering för att nämna några områden. Läs gärna mer på trioplast.se