Ohlssons söker en kommunikativ Marknadsassistent till kontoret i Landskrona

Ohlssons · Marknadsföring · 15 dec

Om jobbet

För att utvecklas och trivas hos oss är du en person med stor egen drivkraft och en förmåga att göra det där lilla extra. Du är spindeln i nätet såväl internt som externt så du gillar att lösa problem och själv finna möjligheter i frågeställningar.
Tjänsten är nyinrättad varför det finns förutsättningar att själva sätta prägel på tjänsten. Vi är ett företag som starkt går framåt med en stor portion ödmjukhet och mycket jäklar anamma - det är så vi gör skillnad!

Rollen
Vara en del av och bidra till utvecklingen av Ohlssons som varumärke
  • Medverka vid PR- och varumärkesrelaterade aktiviteter
  • Ansvara för framtagning av digitalt och tryckt kampanjmaterial
  • Redaktionellt arbete på hemsida och sociala medier
  • Utföra Marknads- och kundundersökningar
  • Du förväntas kunna driva och ansvara för egna projekt och delta i andras
Profil
Vi söker dig som mer eller mindre lever och andas framåtanda och verkligen brinner för marknadsföring. För att fungera bra i den här rollen tror vi att du behöver eftergymnasial utbildning. Sannolikt har du några arbetsår inom marknadsföring liksom god kunskap i program såsom InDesign, Photoshop och Illustrator
Du har en erfarenhet av och tycker det är kul att arbeta med sociala medier och ser det som ett självklart kommunikationsmedel.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, organiserad och kommunikativ. Du har förmågan att kommunicera på alla nivåer såväl internt som externt. Du ser det som en självklarhet att hålla en hög kundnöjdhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vilken inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att trycka på ”Sök tjänst” nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, dock är sista ansökningsdag den 15 december.
Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Frågor kring tjänsten ställer du till, Thomas Svanberg, HR-chef, via telefon 010-45 00 246.

Om oss
Ohlssons AB är ett snabbt växande företag inom renhållning, transport och entreprenad. Med hjälp av modern utrustning och yrkeskunnig personal servar vi våra kunder. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är i Skåne, Halland, Småland och Blekinge. Vårt huvudkontor ligger i Landskrona. Koncernen har en omsättning på 700 miljoner med ca 450 anställda.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget