Affärsinriktad Teamledare

ActivPersonal AB · Ekonomi · 14 dec

Om jobbet

Hos SST NET finns ödmjukheten och viljan i att skapa nöjda kunder. Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst verkat för kundnytta. Vår unika tjänst Mobil Frihet har blivit en succé genom åren då SST NET frigör både din och våra kunders tid!

Du kan läsa mer om oss på: www.sstnet.se/mobilfrihet

Vill du växa tillsammans med oss?

SST NET växer för att allt fler företags- och privatkunder väljer oss som sin tjänsteleverantör. Vi söker därför en erfaren och driven Teamledare till vårt kontor i Landskrona som vill bli en del av vår succékultur.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill och kan ansvara för ett team med drivna och hungriga säljare. Du har en stark vilja att ta individerna i din säljgrupp till nästa steg i sin utveckling.

En teamledare hos oss ska på ett strukturerat sätt kvalitetssäkra samt följa upp resultat och utveckla sina medarbetare. Därigenom bidrar du till SST NET långsiktiga utveckling och strategi. Du har fullt personalansvar för dina medarbetare.

Tjänsten innebär att du som teamledare har fullt fokus på dina medarbetare och att din säljgrupp över tiden har hög motivation, kan visa på goda resultat och hög arbetsglädje. Du förstår vikten av att upprätthålla goda samarbeten mellan dina medarbetare, men även med övriga team och avdelningar inom SST NET.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig som blir vår teamledare en central och utmanande roll inom vårt företag. Du är den som kommer att leda din säljgrupp mot nya utmaningar och försäljningsframgångar. Vi erbjuder rätt person mycket konkurrenskraftiga och attraktiva lönevillkor med fast och rörlig resultatdel.

Din bakgrund

Du har en vilja att jobba nära människor och ser ledarskap som en naturlig del i ditt liv. Du gillar utmaningar och brinner för att utveckla andra men även av att utvecklas själv. Du har lätt för att skapa förtroende och leder andra genom att involvera, engagera och skapa utrymme för innovation i ditt team. Tidigare erfarenhet från mobilbranschen eller liknande är meriterande, men inget krav. Minst ett par års ledarerfarenhet med personalansvar och goda säljresultat är dock ett krav.

Är det här du?
  • Du drivs av vara den som vill göra skillnad.
  • Du har goda ledaregenskaper och några års erfarenhet som ledare där du har lett team och visat goda säljresultat.
  • Du är duktig på att bygga upp och bibehålla en hög kvalitet i medarbetarnas leverans samtidigt som det finns fokus på effektivitet.
  • Du kan coacha till förändring som skapar en god arbetskultur.
  • Du har god vana vid att engagera, involvera och utbilda nya medarbetare.
  • Du är en utpräglad entreprenör och är bra på att hitta lösningar för att kunna hantera utmaningar.
  • Du brinner för försäljning och rådgivning.
Tjänsten är tillsvidare och på heltid och är placerad på vårt kontor i centrala Landskrona. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

Då är du Varmt Välkommen att söka tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek.
Vi är sedan 2009 via Bemanningsföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på Facebook!