Är du vår nya Stjärnsäljare?

Om jobbet

Hos SST NET finns ödmjukheten och viljan i att skapa nöjda kunder. Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst verkat för kundnytta. Vår unika tjänst Mobil Frihet har blivit en succé genom åren då SST NET frigör både din och våra kunders tid!

Du kan läsa mer om oss på: www.sstnet.se/mobilfrihet

Är du vår nya stjärnsäljare?

SST NET växer för att allt fler företags- och privatkunder väljer oss som sin tjänsteleverantör Vi söker därför en driven och tävlingsinriktad Säljare till vårt säljteam i Helsingborg som vill bli en del av vår succékultur.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som idag är en driven och hungrig säljare som vill komma vidare i din säljutveckling. Du drivs hela tiden av att göra skillnad för dina kunder. Du kommer att förmedla SST Net mobilavtal och våra övriga tjänster till företag och privatpersoner.

Du har en stark vilja att nå och överträffa uppsatta försäljningsmål. Du är van att använda telefonen som ditt främsta arbetsredskap.

Arbetet är självständigt och som säljare har du ett stort eget ansvar inom alla led av försäljningen. Du förväntas ha god kunskap om företagets och konkurrenternas produkter och tjänster innan samtal påbörjas.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig som blir vår säljare en viktig och utmanande roll inom vårt företag. Du är en av nyckelspelarna som tillsammans med våra övriga säljare kommer att ta vårt företag till nya försäljningsframgångar och marknadsandelar. Vi erbjuder rätt person mycket konkurrenskraftiga och attraktiva lönevillkor med en fast och rörlig resultatdel.

Din bakgrund

Som person är du glad, positiv, drivs av tempo och kontakt medmänniskor. Du ställer höga krav på dig själv och din omgivning. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom försäljning/ kundservice från mobilbranschen eller i närbesläktad bransch är meriterande. Vi söker en person som har några års arbetslivserfarenhet av försäljning och kundkontakt med dokumenterat höga säljresultat av sitt arbete.

Är det här du?
  • Du drivs av vara den som gör skillnad.
  • Du har en väl utvecklad tävlingsinstinkt och ett högt resultatfokus.
  • Du drivs av att uppnå och överträffa uppsatta mål.
  • Du har kundens bästa i fokus.
  • Du är engagerad och ansvarsfull.
  • Du är handlingskraftig.
  • Du är strukturerad och effektiv.
  • Du är stresstålig.
  • Du är en teamspelare.
Tjänsten är tillsvidare och på heltid och är placerad på vårt kontor i centrala Helsingborg. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

Då är du Varmt Välkommen att söka tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal
Jobbfakta
Ort
Helsingborg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek.
Vi är sedan 2009 via Bemanningsföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på Facebook!