Lärare Sv/SO åk 4-6, Asmundtorps skola

Om jobbet

Välkommen till ett dynamiskt personalgäng, med höga krav både på sig själv och eleverna.
I nära samarbete jobbar vi gemensamt med elevernas bästa i fokus. På Asmundtorps skola arbetar vi i ett tvålärarsystem vilket innebär att lärarna planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans.
Vi arbetar för att skapa goda förutsättningar för lärande med självstyrande arbetslag med gemensamt ansvar för eleverna. Du måste kunna arbeta utifrån givna mål och tillsammans med kollegor arbeta för att nå dessa med goda resultat.
Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa årskurs 4-6 i svenska och SO-ämnena. Som person är du ansvarstagande, har lätt för att samarbeta, har ett flexibelt förhållningssätt samt ser utveckling av verksamheten som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!