Tekniker till IT-bolag / 2nd Line / Support

Om jobbet

Vi söker en riktigt vass och social supporttekniker för placering hos vår kund i Landskrona. Vår kund är ständigt återkommande på topp10-listan över Sveriges bästa arbetsplats, och ni kommer få vara en del av ett dynamiskt team i en utvecklande miljö. Du kommer bli en viktig pusselbit och erbjudas enorma karriärsmöjligheter inom IT.
Som supporttekniker kommer arbetet att ske via telefon, mail och fjärrstyrning. Med hög servicenivå kommer du hjälpa till med allt från enklare problemlösning till mer komplexa situationer/problem.

Din profil
Vi söker dig med stort driv och erfarenhet av att arbeta med IT-support. Du är van vid att arbeta med ärendehanteringssystem och mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har kunskaper av support inom Windowsmiljö, MS Office, Active Directory, SCCM och Exchange.

Vi ser att du:
  • har teknisk baskunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats.
  • kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer, och är en problemlösare ut i fingerspetsarna, både i praktiken och i teorin.
  • kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp.
  • har minst KY-utbildning inom IT samt minst 2 års erfarenhet inom helpdesk.
  • klarar av ett högt tempo och föränderlig miljö.
  • gärna får drömma om att specialisera dig inom en viss teknik, men måste ha en bred kunskapsbas att luta dig emot.
  • som person är serviceinriktad, teknikintresserad, social och tycker om att arbeta med människor.
Placering: Landskrona
Start: Omgående (intervjuer sker löpande)

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Christian Svenby på tfn: 0734-159367 eller christian.svenby@centric.eu.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, second line, 2nd line, konsult, Consultant, data, Landskrona.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?