Drifttekniker till IT Gårdens Technical Operations Team

Academic Work · Data & IT · 7 jan

Om jobbet

Som Drifttekniker hos IT Gården erbjuds du möjligheten att arbeta med kompetenta kollegor med den senaste tekniken. Vi söker dig med en bred och gedigen erfarenhet som nu kikar på nästa steg. Värderar du stort eget ansvar, goda samarbeten och en arbetsgivare som arbetar med kompetensutveckling så kan detta vara nästa steg för dig!

Information om uppdraget

Hos IT Gården har du roligt på jobbet och du får arbeta med medarbetare som delar ditt engagemang och positiva synsätt. På arbetsplatsen anordnar man ofta aktiviteter, After Works och man firar framgångar tillsammans. IT Gården är en arbetsgivare som strävar efter att alla medarbetare ska trivas på jobbet och känna samhörighet vilket görs genom kompetensutveckling, stort eget ansvar och fokus på en bra arbetsmiljö.

Engagemang och attityd är två av IT Gårdens viktigaste tillgångar och de används för att erbjuda kunden de bästa lösningarna för att uppnå en säker och stressfri IT-miljö. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken med kompetenta kollegor i en trevlig miljö.

IT Gården är ett nytänkande och växande företag som 2015 blev utnämnt till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work®. Hos IT gården är man idag runt 90 medarbetare varav 65 personer arbetar inom IT-drift. Med hjälp av 8 egna datacenters och en 24/7 support säkerställs leverans av marknadens mest avancerade IT-system till en fast månadskostnad per användare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IT Gårdens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos IT Gården.

Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker kommer du arbeta med att lösa komplexa problem utifrån SLA och deadlines. Du har daglig kontakt och direkt kommunikation med beställare hos IT-Gårdens kunder och dina arbetsuppgifter varierar beroende på vart du befinner dig i dina projekt. Dina huvuduppgifter kommer att vara installation, felsökning och underhåll i kundernas miljöer samt i IT Gårdens centrala infrastruktur. Tekniken är huvudsakligen baserad på en Windows Server Miljö med VMware virtualisering.

Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av liknande uppgifter och som vill fortsätta utvecklas hos en arbetsgivare som värnar om sina anställda. För att trivas tror vi att du har en gedigen och bred erfarenhet inom området, är engagerad och har fokus på lösningar genom en positiv inställning.

Vi söker dig som

Vi tror du att du har några års erfarenhet av arbete som drifttekniker i Microsoftmiljö med erfarenhet av uppsättning och felsökning av Windows Server 2008/2008R2, 2012. Vi tror också att du har avancerad kunskap inom minst tre av följande områden: VMware, brandväggar, nätverk, Citrix, SCCM, SAN, Active Directory, SQL, Office 365, Exchange, Lync, DFS och/eller PowerShell. Du bör vara flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift och vi ser det som en fördel om du har arbetat med migreringsprojekt.

Vi tror att du har erfarenhet av att självständigt driva ditt arbete framåt genom att planera, organisera och prioritera. Du kan ta beslut även i pressade situationer och är van vid att leverera mot deadlines samtidigt som du levererar en genomgående hög kvalité. För att trivas i rollen ser vi att du är van vid att ha flertalet kontaktytor och att du skapar goda samarbeten med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du som söker bör även trivas med att ta stort eget ansvar, du har fokus på lösningen och visar på ett stort engagemang i ditt arbete.

Då IT-Gårdens lokaler är belägna utanför Landskrona är det en förutsättning att du har körkort och tillgång till bil.

Övrig information
  • Start: Med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med provanställning
  • Placering: Landskrona
  • Kontaktuppgifter: Victoria Wastenson, 040 607 74 73
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Systemadministration
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

IT Gården i Landskrona är ett snabbväxande IT företag som till en fast månadskostnad per användare, erbjuder ett av marknadens mest avancerade IT-system. Deras vision är att erbjuda kunden Stressfri IT. Företaget har idag ca ´90 medarbetare varav 65 arbetar inom IT Drift. Driftgrupperna arbetar med kundsupport via telefon, all felsökning i våra nät och på våra servrar samt förändringar i infrastruktur och implementation av nya kunder. Med hjälp av 8 egna datacenters, de senaste lösningarna och en support 24/7 säkerställs leveransen till kunderna. Huvudfokus för allt arbete i driftgrupperna är att leverera en tjänst som kunden upplever som stabil och trygg, med andra ord Stressfri IT.