Controller / Redovisningsekonom till intressant företag i Landskrona

Om jobbet

RFR Solutions söker nu en Controller / Redovisningsekonom till Landskrona.

Din huvuduppgift i denna tjänst är ekonomistyrning i riktning mot bättre resultat och lönsamhet. Du arbetar nära den operativa verksamheten för att stödja organisationen med analyser och uppföljning. Du förser organisationen med underlag för kort- och långsiktiga lönsamhets- bedömningar. Du utvecklar verktyg och rutiner för att styra och följa upp verksamheten.

Du ansvarar även för:

- Månads- och årsbokslut

- Löpande redovisning

- Fakturering - kundreskontra - inbetalningar

- Prognoser

- Budget

- Kalkylsystem

Du är civilekonom / högskoleekonom med minst 3-5 års erfarenhet av ekonomistyrning, redovisning och finansiering inom tillverkande industri. Du har mycket goda kunskaper i Excel, meriterande om du har erfarenhet av Monitor.

Som person är du både analytisk och affärsinriktad. Du har intresse av teknik /produktion och har god förmåga att se helheter och sammanhang samt förståelse för andra avdelningars arbetsinnehåll och ambitioner. Du är välstrukturerad och har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

I denna rekrytering samarbetar RFR Solutions med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Redovisningsekonom
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

RFR Solutions AB utvecklar, säljer och tillverkar produkter i rostfria material till utvecklingsintensiva kunder med höga kvalitetskrav. Företaget arbetar främst inom områdena Food, Medtech, Cleantech och Energy.


Hitta hit

Landskrona Visa på karta

Visa var