Ekonomiassistent

Poolia Ekonomi · Ekonomi · 30 okt

Om jobbet

Poolia söker till konsultuppdrag inom tillverkande företag i Landskrona en utvecklingsintresserad Ekonomiassistent.

Tjänsten är på heltid och du har idag högst en månads uppsägningstid. Konsultuppdraget beräknas inledningsvis att pågå 6 månader.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en utvecklande tjänst i en internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta:
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Avstämning av balanskonton och reskontror
  • Medverkan vid månadsbokslut
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en KY-/YH-utbildning eller en högskoleutbildning inom redovisning eller motsvarande med minst 2 års erfarenhet.

I arbetet ingår internationella kontakter och du kommunicerar därför såväl i tal som i skrift på både engelska och svenska.

Erfarenhet från tillverkande bolag och produktionsekonomi är mycket meriterande. Du har arbetat i ett större affärssystem och du har minst normalgoda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen som Ekonomiassistent ska du vara positiv, strukturerad, noggrann och mån om att leverera kvalitet i tid. Vidare är du utvecklingsorienterad och service-minded.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.