Student sökes som produktionsarbetare utanför Landskrona

Om jobbet

Information om uppdraget

För kunds räkning söker vi dig som studerar på minst 50 %. Företaget tillverkar tyngre metallrör strax utanför Landskrona. Du kommer att arbeta som produktionsarbetare och ha ansvar över att hålla uppsikt över maskinen.
Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av att fylla på och tömma maskinen som rören tillveras i. Därefter packeterar du och förflyttar rören till utlastningen. Vi söker dig som har erfarenhet av fysiskt arbete och gillar att arbeta under ett högt tempo. Tjänsten kräver att du är student på minst 50 procent. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier och kan arbeta minst två pass i veckan.

Vi ställer stora krav på flexibilitet gällande arbetstider. Arbetstiderna är varierande med huvudsak måndag - fredag både dagtid och nattid. Även helgarbete kan förekomma.
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du ska inte vara rädd för att ta i där och när det behövs. Som person ska du vara effektiv, noggrann, och ha erfarenhet av att arbeta med ansvar. Du som söker ska ha truckkort med B1-behörighet då du kan komma att flytta bland annat pallar till och från utlastningen. Vi ser även att det är viktigt att du har skinn på näsan och vågar ta för dig. Tillgång till bil underlättar för att ta sig till och från arbetsplatsen som ligger i Häljarp, strax utanför Landskrona. Är du intresserad? Välkommen med din intresseanmälan redan idag då tillsättning sker när vi hittat den rätta kandidaten!
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!