Pumpmaskinist

Om jobbet

Det går bra för oss och vi söker därför efter fler erfarna pumpmaskinister som vill bli en del av vårt team!

Om tjänsten

Som pumpmaskinist blir din huvuduppgift att framföra våra betongpumpar och betongbilar. Du ansvarar för bilens underhåll och skötsel. Vi ställer höga krav på din förmåga att efterleva våra säkerhetsregler.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som person är du ordningsam, stresstålig och tycker om att arbeta självständigt. Du har lätt för att kommunicera och förmåga av att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och arbetskollegor. Vi värdesätter glädje och engagemang.

Kravprofil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som pumpmaskinist. Vi vill att du innehar C-körkort, ykb-utbildning samt pumpförarbevis.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Magnus Kamph, arbetschef, 0418-45 08 04,
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Magnus Kamph, arbetschef, 0418-45 08 04

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.