Strukturerad underhållstekniker till spännande företag

Om jobbet

Är du strukturerad och ordningsam och har ett brinnande intresse för teknik och mekanik? Då är tjänsten som underhållstekniker hos vår kund något för dig. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som underhållstekniker kommer du att lägga grunderna för att resten av verksamheten ska rulla på och för att det ska finnas en tydlighet i hela processen. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att:
  • Rensa upp, räkna och sortera byggdelar och verktyg
  • Systematisera och kategorisera fabrikens reservdelar
  • Registrera och föra in inventarier digitalt i ett Excel dokument
  • Administrativa arbetsuppgifter relaterat till lager och maskiner
  • Förebyggande underhåll av maskiner
Din profil

För att passa in i rollen som underhållstekniker hos vår kund ser vi att du är strukturerad, självständig och noggrann i ditt arbetssätt. Du har också ett brinnande intresse för teknik och mekanik. Du som söker bör ha god skriftförmåga då tjänsten innebär mycket dokumentation. Vidare har du goda kunskaper inom Excel och det är meriterande om du har arbetat med att organisera och strukturera förut.

Villkor

Omfattning: 3 månader med chans till förlängning
Placering: Landskrona
Tillsättning: omgående
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är ett spännande företag inom livsmedelsbranschen. Företaget och personalen arbetar med strävan om att ge bästa service till sina kunder. Det händer just nu mycket hos vår kund och som anställd får vara med och utvecklas tillsammans med företaget och dina kollegor.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.