Student till extrajobb inom drift och underhåll på Alfdex!

Om jobbet

Läser du till maskiningenjör eller motsvarande och vill veta hur en produktionslina fungerar? Har du ett genuint intresse av att arbeta praktiskt inom drift och underhåll? Vi söker nu en ingenjör för extrajobb hos världsledande Alfdex i Landskrona.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Alfdex räkning en ingenjör som vid sidan av studier kan arbeta med underhåll inom produktionen under framförallt helger. På sikt kan även andra mer administrativa och analytiska uppgifter komma att bli aktuella. Det finns även goda möjligheter till jobb vid stora ledigheter, såsom påsk och sommartider.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alfdex önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Alfdex.

Arbetsuppgifter

Hos Alfdex kommer du att arbeta i team i produktionslinjen. Primärt kommer arbetet att innefatta praktisk montering inom de arbetsgrupperna du ingår i. Under din start kommer du att tillgodogöra dig upplärningen genom ett introduktionsprogram på plats. Primärt kommer arbetet att utföras på helger men vid frånvaro från ordinarie personal kan arbete på vardagar också bli aktuellt.

Du kommer mestadels att arbeta dagtid på helgen, men kvällsskift kan också förekomma. Då Alfdex inom ett år kommer att genomföra en flytt till nya lokaler, kan avlastning inom tidsstudier, ritning och layout-arbete bli aktuellt.

Utvecklingsmöjligheter: För dig som läser utbildning inom maskin- eller mekanikområdet så är detta extrajobbet som kommer att berika resten av din utbildning. Du får möjlighet att varva dina teoretiska kunskaper med praktiskt arbete och lägga en god grund för hur en produktion fungerar. På sikt kan ditt arbete även innefatta tidsstudier samt konstruktionsarbete vilket innebär uppgifter av mer administrativ och analytisk karaktär. Till detta är Alfdex ett ledande och växande företag inom sin bransch och levererar till alla biltillverkare. Detta öppnar upp för goda utvecklingsmöjligheter i framtiden.

Vi söker dig som

Du som söker tjänsten läser en utbildning inom maskin, mekanik eller automation och har minst två år kvar på din utbildning. Du är intresserad av teknik och den aktuella branschen. Du är praktiskt lagd och trivs med att arbeta fysiskt. En fördel är att du har arbetat i en produktion tidigare eller har annan erfarenhet av att praktiskt arbete i till exempel en verkstad eller liknande. Utöver detta har du möjlighet att arbeta helger samt är flexibel vid övriga behov som kan dyka upp.

Bland dina personliga egenskaper lyfter du ditt fokus på utveckling och viljan att alltid ta dig framåt. Du är modig, tar för dig och vågar utmana i situationer för att förbättringsarbetet ska vara pågående. Du är genuint teknikintresserad och det i kombination med din nyfikenhet gör att du har lätt för att lära och analysera ditt dagliga arbete. Du är öppen för det du har att lära i din bransch samtidigt som du vågar lyfta blicken och inspirera till nya tillvägagångssätt. Du kallar dig innovativ!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid vid behov
  • Placering: Landskrona
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

Alfdex är en världsledande leverantör av högeffektiva lösningar för rening av dieselmotorer. Lösningarna är praktiskt taget underhållsfria och ligger i linje med de miljökrav som ställs för en mycket lång tid framöver.