Sökes: Rekryteringsansvarig

Om jobbet

SST - Svensk Säkerhetstjänst AB. Nyckelbrickor sedan 1956 känd för "till Polisen" brickan. Förstärker nu upp med rekryteringsansvarig via dotterbolag SST NET - Mobiloperatören som Frigör tid!

Tjänsten innebär att genomföra samt säkerställa flödet av en rekryteringsprocess. Från annonsering av SST NET lediga tjänster, intervjuer med sökande, beslut om anställning, igångsättning samt utbildning. Ansvarig tar ett helhetsgrepp vilket även innebär löpande rapportering och avstämning till övriga i ansvarsgruppen.

Vem söker denna typ av tjänst?
SST NET tror att du som söker denna tjänst arbetar med rekrytering idag, vet precis vad som ska göras och har kort startsträcka.
Anledning till att du söker dig till SST NET är att du antingen stagnerat i ditt arbete eller känner att du inte kommer vidare lön eller karriärmässigt. Du är utåtriktad, sprudlar av energi och engagemang, vill framåt, vill visa att du kan!

Som krydda på moset är du är full av idéer om hur du kan skapa en attraktiv arbetsplats och väl medveten om hur rekryteringsmålen ska uppnås. En av dina egenskaper är viljan att göra skillnad.

Erfarenhet av rekryteringsprocess är ett krav. Lön enl. avtal med månadsbonus vid uppnådda mål. Känner du igen dig i ovan och utmaning låter intressant? Varmt välkommen att söka tjänst! Anställer SST NET dig kommer du tjäna bra, bli berikad tillsammans med fantastiska kollegor.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Utbildning & Personlig utveckling
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

1956 lanserades SST "Till Polisen brickan" - Orginalet!
därefter SST NET operatören som frigör tid via Mobila tjänster!
- Frihet är att slippa oroa sig!


Hitta hit

Landskrona Visa på karta

Visa var