Säljare Värmepumpar och kylservice med ambitioner

Om jobbet

ENERGITEKNIK AB har sedan 1970-talet instalerat samt servat värmepumpar kyl/frysanläggningar i Skåne. Vi har även utvecklat en egen unik Luft/vatten-frånluftvärmepump - ETK, som vi säljer över Sverige samt delar av Europa. Vi har installerat storkökskyla över hela Skåne i projekt som bl.a Malmö Live och arbetar för närvarande med Helsinborgs Olympiastadion.
För att öka vår försäljning ytterligare söker vi en erfaren säljare som känner till branschen, genom arbete med liknande produkter, antingen i egen regi, säljare på en kyl/VVS grossist konsult eller som montör med högre ambitioner.
Känner Du att detta skulle vara utmanande för Dig så hör av Dig för en förutsättningslös samtal.
  • För Denna tjänst krävs erfarenhet av branschen.
  • Oklanderlig svenska, i tal som i skrift.
  • Körkort B.
Maila Din CV och intresse till mikael.joo@energiteknik.biz
För frågor ring 0418-660 375 . Mikael Joó
Jobbfakta
Ort
Svalöv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Mikael Joó, 0706181470

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget

ENERGITEKNIK AB har sedan 1970-talet instalerat samt servat värmepumpar, kyl/frysanläggningar i Skåne. Vi har även utvecklat en egen unik Luft/vatten-frånluftvärmepump - ETK3500, ETK5000 samt ETK6500, som vi säljer över Sverige samt delar av Europa.
Vi har installerat storkökskyla över hela Skåne i projekt som bl.a Malmö Live och arbetar för närvarande med Helsinborgs Olympiastadion. Våra O.E.M produkter finns över hela världen, genom våra uppdragsgivare. Se mer information på vår hemsida: www.energiteknik.biz


Hitta hit

Visa var