Depåchef till Landskrona

Om jobbet

Att arbeta som Depåchef
Är du entreprenör, med erfarenhet av att driva förändringsarbete och dessutom kan stå för och leva efter våra värderingar; trovärdighet, utvecklingsvilja och engagemang? Då kan du vara vår nästa Depåchef som vi nu söker till Landskrona

Som Depåchef för Landskrona driver du självständigt depåernas verksamhet framåt. Du är affärs-, volym- och personalansvarig för depån. Detta innebär att du ansvarar såväl för det operativa som strategiska arbetet med depåernas budget avseende volym och resultat. I ansvaret ligger att arbeta kontinuerligt med att utveckla strukturen inom depån och se till att de har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark av byggmaskiner samt övrig utrustning.

Tillsammans med Distriktschef och regionala säljare arbetar du med att ta fram riktlinjer för att stärka Cramo på den lokala marknaden. Du leder verksamheten enligt Cramo ABs fastställda ramar för Kvalité, Miljö- och Arbetsmiljöpolicy.

I rollen som Depåchef ingår ansvar för;
  • Kundbearbetning
  • Budget och resultat
  • Personal
  • Verksamhetsutveckling
  • Logistik
  • Administration


Kvalifikationer:
Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning. Högskole- och universitetsutbildning är meriterande. God datorvana och B körkort är ett krav.

Rätt person har god erfarenhet från en kundorienterad bransch och ledarerfarenhet. Som person är du en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska. Du besitter en god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Vem är du?
För att trivas i rollen som Depåchef krävs att du är engagerad och har en god förmåga att driva ditt och gruppens arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera samt organisera. Du är målinriktad och van att jobba mot högt ställda mål. Du drivs av att göra affärer, ge god service och är angelägen om att nå resultat. Du är positiv, utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt.

Har du frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Paul Almqvist på 0702-521840 eller via mail paul.almqvist@cramo.com

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urval kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är 28 oktober

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom systerbolaget Cramo Adapteo. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors och Cramo är verksamt i femton länder genom ca 330 depåer. Antalet anställda uppgick till ca 2.500, och den konsoliderade omsättningen till 668 miljoner euro under 2015.


Hitta hit

Landskrona Visa på karta

Visa var