Teknisk innesäljare till ABB Swedewater

Om jobbet

ABB Swedewater kylsystem i Landskrona är en del av ABB Power Grid, High Voltage Products. Vi tillverkar kylsystem som använder avjoniserat vatten för att kyla kraftelektroniska produkter såsom tyristorventiler, omformare, likriktare och generatorer. Våra leveranser varierar i komplexitet och storlek med omsättningar som sträcker sig mellan 1 MSEK till 90MSEK och med ledtider från tio veckor till flera år. Vi är 85 personer och säljer våra lösningar till såväl interna som externa kunder.

Våra kylsystem finns installerade över hela världen och används av slutkunder som är verksamma inom branscher som elkraft, tung industri, medicinsk teknologi, skeppsbyggnad och metallurgi.

Nu letar vi efter ABB Swedewaters nästa tekniska innesäljare!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk innesäljare består dina arbetsuppgifter av att sammanställa tekniska offerter, bearbeta ritningsunderlag, specifikationer och tekniska anbud samt att lämna teknisk support till våra kunder. Du är länken mellan kund/försäljning/produktion och lägger grunden för beslut hos kund. På sikt ser vi gärna att du utför kundbesök och bidrar till att utveckla verksamheten genom att aktivt arbeta med att hitta nya kunder och affärsmöjligheter.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av försäljning, gärna projektförsäljning av tekniska produkter. Det krävs för arbetet att du har en god teknisk förståelse, samt en teknisk grundutbildning. Goda kunskaper i Excel är ett krav och det är en fördel om du har erfarenhet av CAD. Engelska och svenska är ett krav.

Dina egenskaper

Som person söker vi dig som har en god kommunikationsförmåga, är driven, initiativrik och har en god förmåga att arbeta självständigt. Andra personliga egenskaper som kan vara till din fördel är om du är öppen, framåt och ansvarsfull.

Anställningen är en inhyrning via Randstad med start under hösten, fram till augusti 2017. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. På sikt finns möjlighet att anställningen kan gå över till kund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på Randstad på 0729-889508. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Kontakt

Mejla ABB Swedewater

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.