IT-tekniker

Jobbet.se · Data & IT · Igår

Om jobbet

Spirit of Hven Backafallsbyn söker en kompetent och ansvarsfull IT-tekniker som vill ansvara för vår interna IT-drift!

Vi befinner oss i en expansiv och spännande fas och har därför valt att implementera en helt ny roll inom verksamheten där du som IT-tekniker ges en unik möjlighet att bygga upp en betydelsefull och central roll inom företaget!

Din roll
Du kommer att verka i en bred generalistroll inom IT där du ansvarar
för samtlig hård- och mjukvara, kontorsteknik tex: projektorer och skrivare, nätverk, server, men även annan verksamhetsrelaterad teknik. Ditt arbete varierar och den ena dagen är ofta inte den andra lik. Du löser de problem som uppstår och verkar internt i en servicefunktion gentemot dina kollegor gällande IT-relaterade frågor. Vi har många system inom företaget så även kontakt med leverantörer och supportavdelningar kommer att ingå i dina arbetsuppgifter.

Vem söker vi?
Du är en ansvarsfull person som drivs av utmaningen att ta dig an ett problem och hitta nya alternativa lösningar. Ditt tekniska intresse och din kunskap bidrar till att du känner dig trygg med att ta egna initiativ och att arbeta självständigt utan styrning. Du kan på egen hand planera, strukturera och prioritera ditt arbete. Vi är ett tight sammansvetsat team med ett gott kamratskap vilket ställer krav på att även du är en flexibel och social person som uppskattar ett öppet arbetsklimat med högt i tak. Du bör även vara en god pedagog, dvs du kan prata IT med dina mindre IT-kunniga kollegor. Denna roll blir central för vår verksamhet varför du har en god förståelse för vilka IT-stöd som behövs i en välfungerande verksamhet.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker tjänsten har minst fem års yrkeserfarenhet av liknande arbete i en bred teknisk roll och som trivs i en dynamisk arbetsmiljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du har även en eftergymnasial relevant utbildning. Din svenska är flytande och din engelska är god.

Annat viktigt att veta
Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Du kommer vara placerad på vår anläggning på den vackra ön Hven. 2/3 av personalen på Hven pendlar dagligen från Landskrona.

Då du kommer att få insyn i både interna och externa företagshemligheter, kommer du som anställs behöva underteckna sekretessavtal. På slutkandidater kommer även utdrag ur belastningsregistret göras samt en kreditkontroll.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Björkman på tel 018-100 112.

Sista ansökningsdag är 23 oktober 2016.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

Som en pärla ligger ön Hven mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. Spirit of Hven Backafallsbyn är ett familjeägt företag med en 4-stjärnig hotell & konferensanläggning, ett destilleri som producerar ekologiska produkter från ax till flaska, en välrenommerad restaurang, spa, boutique och en världsunik och prisbelönt whiskybar.