Erfarna truckförare till kund i Landskrona

Om jobbet

Nu söker Personalcentralen AB truckförare med erfarenhet av att köra skjutstativtruck.

Personalcentralen är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar till industri och logistikföretag i Öresundsregionen.

Personalcentralen är inte som något annat bemanningsföretag. Vi är en specialiserad aktör som tror på idén att vara extremt kompetent inom ett smalt område, framför att kunna lite om mycket. Därför arbetar vi enbart inom industri och logistik och med bara ett mål i sikte: att erbjuda våra kunder marknadens bästa kombination av personallösningar och personal. Vi drivs av en stark vilja att tänka i nya banor och har genom åren skapat ett flertal bemanningslösningar som utvecklat samarbetet med våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi lagermedarbetare med truckkort och med erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av både pick-by-voice, scanners och manuella plocklistor. Som anställd i vår bemanning kan du komma att bli uthyrd till ett flertal olika företag vilket ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig.

Körkort och tillgång till bil är meriterande. Truckkort och körvana är ett krav.

Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Du som söker har vana av att köra skjutstativtruck (B3). Erfarenhet av pick-by-voice och scanners är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel och har hög arbetsmoral. Du ska vara snabblärd och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Mejla eller ring Maria Nedström, 040-93 37 00

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.