Yrkeslärare verkstadsteknik/CNC

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innefattar bland annat undervisning inom skärande bearbetning såsom svarvning, fräsning, slipning, CAD/CAM och CNC- teknik.
Lärarutbildning samt kunskap om och erfarenhet av att utbilda inom verkstadsteknik/CNC är meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och yrkeserfarenhet inom området. Du har vilja och förmåga att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt, samt erfarenhet från att driva utbildningsinsatser för olika målgrupper.
Som person är du tekniskt intresserad med en säljande profil och du har lätt för att samarbeta. Du är intresserad av att hålla dig ständigt uppdaterad om utvecklingen inom ditt kompetensområde.
Det är meriterande om du är godkänd testledare för Skärteknikcentrum.
Passar du in på ovanstående profil?
Sista ansökningsdag är 11 december, men i denna rekrytering hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Så tveka inte, ansök redan idag!
Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Kontaktperson i denna rekrytering är Regionchef Marcus Sjöqvist, tel: 0470-788182, marcus.sjoqvist@montico.se.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Marcus Sjöqvist, 0470-788182

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vi på Montico Kompetensutveckling fortsätter utveckla och satsa på vår spetskompetens inom svets- och verkstadsteknik i södra Sverige. Till vår utbildningsverksamhet i Växjö söker vi nu en utbildningskonsult inom verkstadsteknik/CNC.

Montico Kompetensutveckling ingår i Montico-koncernen som är helhetsleverantör inom HR. Vi erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.