Vi letar efter vår nya hjälte i Illustrator!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är det en fågel? Är det ett plan? Nej, det är ju du! Du som är positiv, engagerad och driven, som nu vill ta chansen och arbeta med ett fantastiskt team i en kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas!
Till uppdrag hos vår kund i Älmhult söker vi efter dig som tycker att Adobe Illustrator är det absolut roligaste programmet att arbeta i och som vill ta sig ann vår kunds tekniska informationsblad.

Vi ger dig möjlighet att få jobba i en kreativ miljö, bredda din erfarenhet och, om du är rätt person en möjlighet att utvecklas inom organisationen. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider, med möjlighet till viss flex. Uppdraget förväntas starta under december månad och kommer pågå under sex månader med möjlighet till förlängning.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Då arbetsplatsen är belägen i Älmhult är det en fördel om du bor i närheten, men i och med bra pendlingsmöjligheter är det inget hinder om du bor i Skåne, Blekinge eller övriga Småland med omnejd.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har:
  • Goda kunskaper i Adobe Illustrator antigen självlärd eller via utbildning.
  • Kunskaper i övriga Adobe sviten som Photoshop, Indesign, och Premiere
  • Mycket god känsla för design, färg och form
  • Intresse av digital marknadsföring samt rörlig bild
  • Intresse av copywriting och har god känsla för att förmedla budskap
Vidare är det positivt om du sedan tidigare har erfarenhet från kommunikation med så väl interna som externa parter.

Din profil
Som person är du en naturlig problemlösare, noggrann, har hög arbetsmoral, är ambitiös, målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du strävar efter enkelhet och är ödmjuk i ditt arbete samtidigt som du har en vilja till förnyelse och utveckling. Du trivs såväl att arbeta själv som att arbeta i team tillsammans med andra och utbyta idéer.

Bifoga gärna portfolio i din ansökan! Vi arbetar med intervjuer och urval löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!