Väg- och vatteningenjör till Sweco i Växjö

Framtiden · Bygg & Hantverk · 18 dec

Om jobbet

Är du en driven och social väg- och vatteningenjör som vill utvecklas i ett spännande företag? I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som väg- och vatteningenjör på Sweco Civil i Växjö arbetar du med att ta fram underlag och ritningar utifrån givna ramar och regler för väg, gata och anläggning gällande infrastrukturprojekt. Du kommer att arbeta i Novapoint och med 3D-verktyg såsom Autocad 2D och 3D. Inledningsvis arbetar du tätt ihop med erfarna kollegor som vägleder dig till en början, för att du på sikt ska kunna ta mer ansvarsområden och kundansvar. Som väg- och vatteningenjör på Sweco Civil kommer du ha nära kontakt och tätt samarbete med kollegor även på andra avdelningar inom organisationen.
Swecos kunder återfinns både i den offentliga sektorn och i det privata näringslivet.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst högskoleutbildning inom väg och vatten
  • Flytande svenska i tal och skift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Körkort
  • Kännedom inom något CAD verktyg, 2D/3D
  • Körkort
  • Lokal förankring, alternativt villig att flytta
Meriterande:
  • Erfarenhet av verktygen Novapoint och Civil 3D
  • Kännedom om AB04/ABK/AMA
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som Väg-och vatteningenjör krävs det att du är driven, strukturerad och vill alltid verka för kundernas bästa. Du känner ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och trivs med varierade arbetsuppgifter. Som person är du framåt, social och har alltid en positiv grundinställning samt hög social kompetens. Du förstår värdet av att vårda kundrelationer och värdesätter kollegor och teamwork där alla hjälps åt.

Villkor

Start: Januari, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Sweco är Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. 9 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhälle. Sweco är ett av Europas tio största teknikkonsultföretag och utför årligen uppdrag i 80 länder över hela världen. Företaget omsätter cirka 9 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
I Växjö finns ett mindre kontor där du blir en del av ett team tillsammans med erfarna projektörer inom branschen. På Sweco ges du oändliga förutsättningar att utvecklas inom en stor koncern under tillväxt.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.