V-Sell Ekologiska Produkter söker ytterligare en Innesäljare!

Om jobbet

Om positionen
Personen vi söker kommer arbeta som innesäljare av våra produkter, främst över telefon, till nya och befintliga kunder. Här handlar det inte om någon telefonförsäljning av produkter som mottagarna inte vill ha. Vi arbetar enbart med företagskunder och efterfrågan på våra produkter är hög. Rollen innefattar också administration i form av hantering och registrering av kundkontakter samt orderregistrering. I arbetet ingår också deltagande på 1-2 mässor per år.

Vem söker vi?
Du älskar att sälja och är en utåtriktad kontaktskapare. Du bygger gärna relationer med nya människor och har ett sant intresse av kundernas behov. Du är noggrann, ordningsam och sätter en ära i att slutföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt i rätt tid. Du är social och trevlig och gillar en företagskultur där alla gör allt och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till även om uppgiften är utanför arbetsbeskrivningen. Du har datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift och kommunicerar obehindrat på engelska. Körkort är en fördel men inget krav. Ålder och kön är utan betydelse så länge du är pigg och driven.

Vad vi erbjuder
Positionen erbjuder en rolig och intressant möjlighet att delta i utvecklingen av ett framgångsrikt företag inom den snabbväxande ekologiska branschen tillsammans med ett trevligt team där det är högt i tak. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och traditionella semester-, sjuk- och pensionsförmåner. Vi har ljusa kontor i Sjöuddens Industriområde strax utanför Växjö.

Ansökan och kontakt
Skicka din ansökan per e-post med CV och personligt brev senast 1 november, till kontorschef Sandra Pettersson på adressen sp@vsell.se. Dit kan du också vända dig med ev. frågor om tjänsten. Urvalet sker löpande så skicka gärna ansökan så snart som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

V-Sell Ekologiska Produkter är en av Sveriges snabbast växande importörer och distributörer av ekologiska livsmedel. Företaget etablerades 2004 och representerar idag 15 utländska kvalitetsvarumärken på den svenska marknaden. Våra produkter återfinns i alla stora livsmedelskedjor, hälsokostkedjor och hos många andra återförsäljare. Företaget är i stark tillväxt och för att stötta och delta i denna söker vi nu en innesäljare/support till vårt kontor i Växjö. Vill du veta mer om företaget och våra produkter, besök vår hemsida www.vsell.se.