V-Sell Ekologiska Produkter söker Ordersupport!

Om jobbet

Om positionen
Personen som vi söker kommer att ha ett varierande och viktigt arbete i företaget.
Rollen hanterar alla våra inkommande orders och varor och innefattar mottagande och registrering av orders på mail och telefon samt kommunikation med kunder rörande dessa. Rollen innefattar också en stor del administrativt arbete, t.ex. registrering av leveranser (utgående/inkommande), sammanställning av rapporter, fakturering och inventering/lagerkontroll. Slutligen innefattar rollen en betydande del allmän kundservice, såsom hantering av reklamationer samt att lösa spontana frågor och problem som kan uppstå. I arbetet ingår också deltagande på 1-2 mässor per år. Utgående försäljning ingår inte i rollen men en fallenhet för merförsäljning vid inkommande orders är en tillgång.

Vem söker vi?
Du älskar kundservice och är en utåtriktad kontaktskapare. Du bygger gärna relationer med nya människor och har ett sant intresse av kundernas behov. Du är noggrann, ordningsam och sätter en ära i att slutföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt i rätt tid. Du är social och trevlig och gillar en företagskultur där alla gör allt och är inte rädd för att rycka in och hjälpa till även om uppgiften är utanför arbetsbeskrivningen. Du har datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift och kommunicerar obehindrat på engelska. Körkort är en fördel men inget krav. Ålder och kön är utan betydelse så länge du är pigg och driven.

Vad vi erbjuder
Positionen erbjuder en rolig och intressant möjlighet att delta i utvecklingen av ett framgångsrikt företag inom den snabbväxande ekologiska branschen tillsammans med ett trevligt team där det är högt i tak. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och traditionella semester-, sjuk- och pensionsförmåner. Vi har ljusa nyrenoverade kontor i Sjöuddens Industriområde strax utanför Växjö.

Ansökan och kontakt
Skicka din ansökan per e-post med CV och personligt brev senast 1 november till kontorschef Sandra Pettersson på adressen sp@vsell.se. Dit kan du också vända dig med ev. frågor om tjänsten. Urvalet sker löpande så skicka gärna ansökan så snart som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

V-Sell Ekologiska Produkter är en av Sveriges snabbast växande importörer och distributörer av ekologiska livsmedel. Företaget etablerades 2004 och representerar idag 15 utländska kvalitetsvarumärken på den svenska marknaden. Våra produkter återfinns i alla stora livsmedelskedjor, hälsokostkedjor och hos många andra återförsäljare. Företaget är i stark tillväxt och för att stötta och delta i denna söker vi nu en Ordersupport till vårt kontor i Växjö. Vill du veta mer om företaget och våra produkter, besök vår hemsida www.vsell.se.