Truckförare sökes för kommande uppdrag

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kommande uppdrag söker vi truckförare för heltidsuppdrag. Vi söker dig som har truckkort A1-4 och B1-B4 och har god erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra skjutstativstruck och motviktstruck.

Du har B körkort samt tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper:
  • Strukturerad
  • Flexibel
  • Lagspelare
  • God fysik
  • Driven
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Med vänliga hälsningar Uniflex Bemanning
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Sofia Ragnarsson

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.