Transportbilstekniker

Om jobbet

Som transporttekniker kommer du att arbeta med transportbilar från märket Volkswagen. Vi erbjuder dig ett spännande och trivsamt jobb, där du ingår i ett väletablerat och kompetent transportbilsteam. För att lyckas i din roll kommer du att erbjudas en gedigen utbildning i olika steg inom vår organisation för Volkswagen transportbilar. För oss blir du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Dina arbetsuppgifter:
Som tekniker kommer du att utföra service, reparationer och göra felsökningar på Volkswagen transportbilar. Du ansvarar för att jobbet blir korrekt utfört enligt våra rutiner, arbetsbeskrivningar och med hjälp av våra system. Kundbemötande och kundservice är också en stor del i ditt arbete.

Din profil:
Vi ser gärna att du har fordonsteknisk bakgrund med några års erfarenhet inom branschen, dock är erfarenhet inget krav då vi har ett utbildningsprogram som erbjuds. Datavana är meriterande då arbetet utförs med hjälp av felsökningsprogram i datormiljö. Då kunden sätts i centrum, läggs stor vikt på dina personliga egenskaper.

Som person är du serviceinriktad och resultatfokuserad. Du har lätt för att samarbeta, är stresstålig då tempot är högt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdagen är 10/12-2016 . Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer kontakta Stefan Wallberg på 0372-26785 eller stefan.wallberg@atteviks.se

Välkommen med din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Seat, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen. Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: personvagnar och lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.


Hitta hit

Visa var