Talar du finska och vill arbeta inom kundtjänst?

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Till vår kund i Växjö, ett växande E-handelsbolag sökes nu en engagerad och serviceinriktad kundtjänstmedarbetare som talar finska!
Tjänsten innebär att besvara kunders frågor via telefon, mail och chatt. I din roll kommer du att hantera produktfrågor, reklamationer, beställningar, returer och övriga frågor.

Det är ett omväxlande arbete i högt tempo där du ansvarar för att ge kunder god service på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Du kommer vara företagets kontakt utåt mot kunderna så utmärkt service är en självklarhet för dig!

Tjänsten är på heltid, arbetstider är dagtid och vi letar efter någon som kan börja omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer till en början vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund, med chans att bli övertagen.

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig som kan uttrycka sig obehindrat på finska och engelska i tal och skrift. Du är serviceinritad, har god kommunikativ förmåga och bidrar med en positiv stämning. Du har vidare en god datorvana, är stresstålig och kan hantera ett högt arbetstemp. Meriterande om du tidigare arbetat inom kundtjänst/support. Låter detta intressant? Tveka då inte att söka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!