Systemarkitekt och utvecklare till Visma eEkonomis Tech & API team

Visma Spcs AB · Data & IT · 22 dec

Om jobbet

Tror du på API first?

På Visma tror vi starkt på att API-first kommer vara en av de viktigare områdena de kommande åren och vi behöver fler superhjältar till vårt team. Visma eEkonomis API används av hundratals integrationspartners idag och vi letar nu efter både en Systemarkitekt och en systemutvecklare till API & Tech teamet.

Visma eEkonomis APIer är byggda på .Net plattformen och skrivna i C#. Tekniker som används är Web API, REST, OAuth och Microsoft Azure. Hos oss får du en möjlighet att jobba med den allra senaste tekniken tillsammans med riktigt vassa utvecklare med ett DevOps mindset.

Som utvecklare på Visma Spcs jobbar du i en agil miljö och du är med från början till slut och samarbetar med andra produktägare och utvecklare. Hos oss får du chansen att växa med ett av Vismas mest framgångsrika utvecklingsteam. Våra team består oftast av 5-8 personer och du kommer att ha kollegor i flera olika länder så vårt dagliga språk är engelska.

Som person är du en kreativ problemlösare som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt. Du är kvalitetsmedveten och van att arbeta mot en deadline.

Personen vi söker:
  • Är en klipsk visionär som har en förmåga tänka långsiktigt och som ser till att produkten är den överlägset bästa lösningen för våra kunder, inte bara idag utan även i morgon.
  • Är en stor lyssnare som är lyhörd och öppen för nya ideér från användare såväl som från organisationen.
  • Är en smart pusslare som har en fantastisk förmåga att omsätta alltifrån vilda ideeér och interna krav till attraktiva koncept som matchar våra långsiktiga strategier.
  • Är en inspirerande förebild som är bra på att visualisera koncept och ideer samt inspirera och coacha andra.
  • Är en lagspelare som arbetar tillsammans med våra utvecklare för att hela tiden ta fram ny funktionalitet och förbättringar.
För oss är du som medarbetare en av våra viktigaste resurser och vi har en generös personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande och att få jobba med nya spännande projekt. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Låter det spännande? Vi väntar på din ansökan!

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Roger Andersson på roger.andersson@visma.com eller Peter Härder på peter.harder@visma.com
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.