Svetsare till företag i Vislanda

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Är du en skicklig svetsare och gillar att jobba i team och samarbeta med likasinnade individer? Är du kreativ och gillar problemlösning? Då kan vi ha jobbet till dig!

För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren manuellsvetsare för uppdrag i Alvestaområdet. Inledningsvis kommer du att vara anställd av Makompetens men för rätt person övergår uppdraget efter en tid till en anställning på kundföretaget.

Som svetsare hos vår kund kommer du främst att arbeta med mig- och magsvetsning, MMA. Du svetsar utifrån ritning och arbetar främst manuellt men viss robotsvetsning kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av manuell mig och magsvetsning samt MMA. Du har erfarenhet av att svetsa konstruktionssvetsning i svart stål och plåt. Som person är du arbetsvillig, pålitlig och har en hög arbetsmoral. Du har god fysik, gillar att arbeta både enskilt och i grupp.
Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sök tjänsten via www.maxkompetens.se
Välkommen med din ansökan!

Start: Augusti
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Sista ansökningsdag
2016-10-27

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Alvesta
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Kontakt

Mejla Nathalie Petersson

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.