Svetsare Robot

Om jobbet

Jobbeskrivning

Arbetet sker efter ritning, där du bygger upp detaljen och ev punktar, eller fixerar för att låta robot svetsa. Här övervakar du de känsliga punkterna i operationen, för att sedan manuellt svetsa där robot inte kommer åt. Du gör en total översyn av detaljen för att kvalitetssäkra ditt arbete. Vid upprepade brister i svets så kan du behöva justera robot alternativt kontakta en programmerare. Kunden tillverkar lågfrekventa detaljer så din industrivana, ritningsläsning och tekniska förståelse är av betydelse, då det innebär dagliga ställ och byte av detaljer.

Personliga egenskaper

Du är en duktig svetsare i metoderna Mig/ Mag och även Tigsvets. Företaget som ligger i Tingsryd arbetar enligt 3834-2 och 3834-4, kräver att du avlägger ett svetsprov innan uppdragsstart. Vana att arbeta självständigt och efter ritning är ett krav. Utbildning Säkra Lyft och travers, B-Körkort samt truckkort för ledstaplare likaså. Du har en social kompetens, ett driv och vilja att lära är personliga egenskaper som värdesätts.
För rätt person och kompetens finns möjlighet till anställning hos vår kund.
Frågor om tjänsten besvaras lämpligen på ansokan.vaxjo@uniflex.se

Uniflex kommer att intervjua fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Tingsryd
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Svetsare
Kontakt

Mejla Sofia Ragnarsson

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.