Support Analyst med språkkunskaper till internationellt företag i Älmhult

Om jobbet

Information om uppdraget

Talar du flytande engelska och något av följande språk: holländska, danska, spanska, italienska eller franska? Är du serviceinriktad, engagerad och vill utvecklas i en supporterande roll? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!
Till vår kund i Älmhult söker vi nu flera personer som kommer att arbeta med att ge support för användare runtom i världen. Tjänsten innebär att ta emot, registrera, prioritera och lösa inkommande ärenden via telefon och mail. Du håller kontinuerlig överblick av supportärenden och följer upp ärenden i kontakt med slutanvändaren. Du kommer vara en del av ett engagerat team, där ni tillsammans strävar mot att uppnå gemensamma mål. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och vi tror att du som söker älskar att ge god service och lösa problem.

Tjänsten är på heltid och innebär att du i ett första skede kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Det är ett långsiktigt samarbete med goda möjligheter till övertagning av vår kund efter provanställningen. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider där kvälls- och helgarbete förekommer. Vi arbetar med urval och intervjuer löpande, där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen in med din ansökan!

Kunskaper för uppdraget

För att passa in för denna tjänst krävs det att du talar flytande engelska samt något av följande språk: holländska, danska, spanska, italienska eller franska. Du som person är serviceorienterad och har ett starkt kundfokus. Vi letar efter dig med goda IT-kunskaper eller en stor vilja att lära dig mer inom IT-området. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom IT-support. Vidare tror vi att du är ödmjuk, nyfiken och nytänkande med stor ansvarskänsla.
Jobbfakta
Ort
Älmhult
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!