Sundström Safety AB - växer och rekryterar PLANERARE/LOGISTIKER

Om jobbet

Vi firar 90 år och efterfrågan av våra andningsskydd i världsklass fortsätter öka!

Vill du utvecklas tillsammans med ett framgångsrikt team där effektiva flöden och förbättringar ligger i fokus?

Vill du vara med och sätta din prägel på en ny spännande roll?

- Då har vi utmaningen för dig!

I denna roll kommer du få stora möjligheter att göra skillnad i optimeringen av verksamhetens flöden och även påverka tjänstens innehåll. Du ingår i Sundströms Supply Team bestående av 7 personer. Du ansvarar för produktionsplaneringen i fabriken och för vårt externa lager i Smålandsstenar. Vi arbetar i ett ansvarstagande, öppet och kreativt klimat som präglas av kunnande, förtroende och effektivisering.

Du planerar den dagliga produktionen i fabriken, beräknar beläggning och kapacitet i våra produktionsområden. Du följer upp och visualiserar produktionsstatistik och nyckeltal tillsammans med Produktionschef och övriga i teamet. Vårt externa lager i Smålandsstenar är ett fullsortimentslager och här är du ansvarig mot vår samarbetspartner. Du ser till att lagersaldo håller rätt nivåer, att inventering genomförs efter behov och du lägger upp strategier för effektivare lösningar. Du kommer delta i olika produktionsrelaterade projekt där du driver logistikfrågorna. Vi arbetar i affärssystemet Navision som blir ett viktigt verktyg i ditt arbete.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning mot logistik/varuförsörjning eller planering. Du bör ha arbetat under en längre tid i en roll av liknande karaktär och då gärna med fördel inom tillverkande industrin. Du besitter goda kunskaper i användandet av affärssystem. Du gillar variation och karaktären av uppgifter som kontinuerligt leder till effektivisering. Din förmåga att analysera, samordna, strukturera information är viktig. Vi månar om framgångsrika och långvariga relationer och värderar därför din förmåga att kommunicera mycket högt.

Kontaktpersoner
I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. För ansökan till tjänsten gå in på www.finnvedensaljkraft.se.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 210 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun) ca 5 mil väster om Växjö och huvudkontoret ligger på Lidingö, Stockholm. Sundström har idag drygt 115 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se