Sundström Safety AB - växer och rekryterar MARKNADSCHEF

Om jobbet

Vi firar 90 år och efterfrågan av våra andningsskydd i världsklass fortsätter öka!

Vill du ta en ledande roll i en spännande expansionsfas?

Vill du utveckla och arbeta med ett av marknadens starkaste varumärken?

- Då har vi utmaningen för dig!

Som ledare för Sundströms marknadsavdelning får du möjligheten att ytterligare flytta fram positionen för varumärket och våra kundrelationer. Du blir ansvarig för marknadsavdelningen, som består av ett starkt team med Sales Support, Marknadskoordinator och Teknisk support. Ni ger marknaden och säljorganisationen, verktygen och absolut bästa support och service.

Rollen innebär att leda, delegera och följa upp arbetet på avdelningen. Du sätter en marknadsplan, strukturerar arbetet på avdelningen och driver marknads- och supportrelaterade aktiviteter och projekt som profilerar och marknadsför Sundström Safety AB.

Som marknadschef har du personalansvar, ingår i företagets ledningsgrupp och har ansvaret för avdelningens budget och måluppfyllelse. Arbetet präglas av en nära kontakt med företagets säljorganisation och kunder på alla marknader. Information från marknader, kunder och samarbetspartners är avgörande i företagets strategiska marknadsarbete.

Du får förtroendet och ansvaret att med ditt team utveckla Sundströms marknadsarbete, allt från marknadsmaterial, digitala plattformar, marknadskommunikation till teknisk support och kundsupport. Kommunikation och tonalitet kommer att vara din vardag.

Vem är du?
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av marknadsarbete i en chefsbefattning. Du hanterar svenska och engelska med lätthet både i tal och skrift. Förutom dina meriter är dina personliga egenskaper viktiga. Din förmåga att leda och engagera med entusiasm och positiv inställning skapar ett vinnande team. Vi söker kombinationen av problemlösande kreativitet och fingertoppskänsla i marknadsarbete.

Du trivs med ansvar i en verksamhet med blicken framåt och med fokus på kund. Rollen förutsätter att du har förmågan att planera och målmedvetet ta beslut som driver avdelningen och företaget mot uppsatta mål. Du har många externa och interna kontaktytor, där social kompetens och affärsmässighet ger dig framgång. Din förmåga att samarbeta, dela idéer och att vara lyhörd förflyttar företagets varumärke och marknadsarbete i rätt riktning.

Är det du som tar oss till nästa nivå i vårt marknadsarbete?

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 072-5250007. För ansökan till tjänsten gå in på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är 25 oktober 2016.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Marknadsföring
Underkategori
Chefsbefattningar
Marknadschef
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 210 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun) ca 5 mil väster om Växjö och huvudkontoret ligger på Lidingö, Stockholm. Sundström har idag drygt 115 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se