Sundström Safety AB - HR-SPECIALIST, inriktning produktionspersonal

Om jobbet

Vi firar 90 år och efterfrågan av våra andningsskydd i världsklass fortsätter öka!

Vill du utvecklas tillsammans med ett framgångsrikt team?

Trivs du i en roll där dina insatser verkligen gör skillnad?

Är människan i fokus för dig?

- Då kan du vara rätt för oss.

Tillsammans med vår HR-Chef som har det övergripande ansvaret för funktionen blir du en mycket viktig tillgång för våra medarbetare på Sundströms.

I rollen som HR-Specialist riktas ditt ansvarsområde mot HR-relaterade frågor/uppgifter som rör vår produktionspersonal (ca 45 personer) och du har ett nära samspel med framförallt Produktionschefen. Det kan t ex innebära rekrytering, introduktionsplanering för nyanställda, kontakt med myndigheter, kompetenskartläggning, hålla organisationen uppdaterad i gällande lagar/avtal, vidareutveckling av HR-handbok, mm. En stor del av arbetet innebär att jobba nära våra medarbetare med allmänna personalfrågor som rör produktionssidan, agera stöd och finnas tillgänglig för samtal vid behov. Du får stora möjligheter att självständigt driva, sätta rutiner och föreslå förslag till vidareutveckling av denna funktion.

Parallellt blir en annan viktig del i ditt arbete att supporta HR-Chef med olika uppgifter som rör företaget i sin helhet. Det kan t ex handla om statistikinsamling, uppdatering av jämställdhetsplaner, övrig administration och uppdrag som riktar sig mot tjänstemannasidan. Du kommer också vara delaktig i utvecklande projekt som syftar till att på olika sätt lyfta organisationen.

Välkommen till ett team med stor drivkraft och vilja att tillsammans skapa fortsatt framgång och stabil utveckling!

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot HR/personalfrågor. För att inte startsträckan ska bli för lång så ser vi det som ett krav att du har ett antal års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med fokus inom HR-frågor och administration.

Som person är det viktigt att du har en stark drivkraft med god förmåga att strukturera dina uppgifter. Din goda kommunikativa förmåga tillsammans med ett prestigelöst förhållningssätt uppskattas högt. Du inger förtroende och pondus genom din balans i stabilitet, tydlighet och förmåga att se människan. Att använda engelska språket vid behov är naturligt för dig.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. För ansökan till tjänsten gå in på www.finnvedensaljkraft.se. Vi arbetar med löpande urval, sista ansökningsdatum är 11 dec.
Jobbfakta
Ort
Ljungby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 210 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer.

Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun) ca 5 mil väster om Växjö och huvudkontoret ligger på Lidingö, Stockholm. Sundström har idag drygt 115 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se