Studiosupport med truckkort sökes till Älmhult

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en serviceinriktad, initiativtagande, social och självgående person som är nyfiken på att arbeta med truck och bilkörning, då är det dig vi letar efter!
Vi söker nu för kunds räkning, dig som vill arbeta med studiosupport på heltid i Älmhult. Vår kund är ett internationellt värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma.

Uppdraget innebär att fungera som en supportfunktion till teamet. Uppgifterna inkluderar till stor del montering av möbler, förlytta rekvisita från platser och uppgifter som kan finnas behov av i studiomiljö vilket till vis del görs med truck eller bil.

Uppdraget innebär arbete från årsskiftet och beräknas pågå till april. För rätt person kan möjligheter finnas för vidare arbete i liknande uppdrag. Du är anställd som konsult och kommer utföra uppdraget hos vår kund. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda under kontorstider med möjlighet till flex.

Då arbetsplatsen är belägen i Älmhult är det en fördel om du bor i närheten men i och med bra pendlingsmöjligheter är det inget hinder om du bor i Skåne, Blekinge eller övriga Småland med omnejd.

Kunskaper för uppdraget

Du bör vara en flexibel och stresstålig person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du ska ha lätt för att samarbeta och jobba i team. Vi ser dessutom att du är social, självgående, samt initiativtagande för att lyckas med uppgifterna.

Truckkort och B-körkort är ett krav.

Vi tror att du som söker är en positiv och framåt person som tycker om att arbeta med människor och vet vad det innebär att samarbeta. Du arbetar effektivt och ser dig själv som en problemlösare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom byggbranschen eller har arbetat som elektriker.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!