Studenter med truckkort A1--A4 för extra jobb

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är studerande första - andra året och som har truckkort A1-A4 och erfarenhet av lagerarbete för längre uppdrag hos en kund.

Arbetet består av förekommande arbete på ett Lager. Erfarenhet och truckkort samt körkort och tillgång till bil är ett krav.

Din profil
Som sökande har du lätt för att samarbete. Vill ha ordning och reda och gillar högt tempo. Du har lätt för matte.

Start: omgående

Uttagningen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Sök via Maxkompetens.se.

Sista ansökningsdag
20161209

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.