Studenter för Extraarbete

Maxkompetens · Transport & Logistik · Sista dagen!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är student minst 50 % och känner att du har möjlighet att jobba extra vid sidan av dina studier.
Är du driven och noggrann? Då har vi extrajobbet för dig!

Huvuduppgifterna kommer vara plock och pack samt sedvanligt lagerarbete på lagret hos vår kund. Du kommer vara anställd av Maxkompetens men uthyrd till vår kund i Växjö.

Uppdraget är extra vid behov på ca 2-3 dagar i veckan med start omgående. Då du kommer täcka upp vid ordinarie personals frånvaro och vid arbetstoppar söker vi dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning, såsom annat deltids arbete. Vi ser gärna att du kan arbeta ca.2-3 dagar i veckan.

Tiderna varierar, långa och korta pass, måndag till fredag. Vilket gör det lätt att anpassa till ditt studieschema.

Din profil
Som person är du är noggrann, snabb och engagerad. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Liknande erfarenheter är meriterande men inget krav. Vidare så är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och innehar körkort och tillgång till egen bil.

Är du den vi söker? Anmäl omgående ditt intresse på vår hemsida www.maxkompetens.se !

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt personer, så ansök redan idag.

Sista ansökningsdag
20161208

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Vivian Stensson, 0734368100

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.