Student till kontorsservice i Växjö sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker dig som är student och vill arbeta extra med kontorsservice i Växjö!
Uppdraget hos vår kund kan komma att innebär hantering av:

In och utgående Post / Paket / REK försändelser till kontoret
Utdelning / hämtning av denna på kontoret
Sortering, kopiering, kuvertering
Ta emot externa och interna kunder till kontoret.
Ansvara för porttelefon / kundutrymme
Kontaktperson för städ, kaffe, vatten, blommor mot leverantör
Ansvara för påfyllnad av kontorsmaterial, kaffeservering, fikarum, förråd m.m.
Ansvara för returhantering - wellpapp, tidningar m.m.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiden är kontorstider 8.00-16.30. Upplärningen för tjänsten kommer starta så fort vi har hittat rätt kandidat, där intervjuer och urval sker löpande. Du kommer arbeta extra löpande framöver där du arbetar i samspråk med behovet hos vår kund, samt har möjlighet att hoppa in vid behov. Tjänsten ställer således ett krav på att du är flexibel och kan komma in med kort varsel.

Kunskaper för uppdraget

Rollen som kontorsservicemedarbetare kräver att du är utåtriktad, ödmjuk samtidigt som du har skinn på näsan.

Vi ser att du har hög servicegrad, har viljan att hjälpa kund, som oftast är medarbetare som frågar efter "allt" på kontoret gällande kontorsmaterial, post, kaffe, städ, förråd, arkiv m.m. Liksom viljan att hjälpa våra externa kunder, vara första kontakten utåt för företaget och spindeln i nätet gällande det administrativa. Du har även god organisationsförmåga när många saker är att sortera, fylla på och sköta dagliga rutiner på kontoret. Ex. påfyllnad av trycksaker, kontorsmaterial, kaffe m.m.

Det är ett krav att du studerar på minst 50 % för att du ska vara aktuell. Det är även ett krav är att du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!