Student som vill arbeta extra inom biluthyrning sökes

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du intresserad av att jobba extra som B-chaufför på ett av världens största biluthyrningsföretag? Är du dessutom flexibel, ansvarsfull och effektiv? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
Just nu söker vi dig som studerar och vill ingå i vår bemanningspool och jobba extra som B-chaufför. Arbetsuppgifterna innefattar utetjänst såsom tvätt och städning av bilar, samt transportering av bilar till olika kunder/platser i Växjö-området.

Arbetstiderna kommer vara på dagtid, kvällstid och helg. Ett krav för tjänsten är att du kan arbeta minst 2 pass i veckan. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som konsult. Vår kund har ett långsiktigt behov. Intervjuer och urval sker löpande, och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, så passa på och sök jobbet redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig som studerar på minst 50 % och nu letar efter ett extrajobb. För att trivas hos vår kund bör du vara positiv, flexibel, ansvarsfull och fysiskt tålig. Du måste gilla en miljö där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du kan hantera stress. Ett krav är att du har haft B-körkort i minst ett år och är en säker bilförare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från servicebranschen.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!