Student sökes till extrajobb som dataregisterare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du få mer erfarenhet inom registrering och hantering av stora mängder teknisk data? Är du noggrann och driven i ditt arbete och vill alltid uppnå bästa möjliga resultat? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
Arbetsuppgifterna innebär att registrera och ordna data utifrån teknisk information. Information hämtas från ett par olika platser och enklare statistiska beräkningar genomförs med hjälp av Excel. Du bör vara van vid administrativa arbetsuppgifter och vara noggrann samt självgående i ditt arbete för att trivas i denna tjänst.

För den här tjänsten är det ett krav att du studerar på minst 50 % och vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 dagar/vecka. Arbetsplatsen är belägen i Älmhult. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos vår kund. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag där möjlighet finns att variera vilka dagar du arbetar.

Kunskaper för uppdraget

Vi letar efter dig som söker ett meriterande extrajobb samtidigt som du studerar. Tjänsten ställer höga krav på självständighet i arbetet. Du bör även vara noggrann, analytisk och tålmodig. Samtidigt är du en person som är serviceinriktad och prestigelös i samarbete med andra. Goda kunskaper i Excel är en fördel. Vi ser gärna att du bor i Älmhult eller på pendlingsavstånd.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!