Student sökes till extrajobb inom sortering i Alvesta!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och söker ett extraarbete under din studietid? Är du dessutom flexibel och initiativtagande? Då har vi chansen för dig!
Dina arbetsuppgifter kommer vara att bemanna en maskin som sorterar och blandar reklam. Arbetstiderna kommer att vara på dagtid, måndag till fredag.

Vår förhoppning är att du befinner dig i början av din studietid och ser detta som ett långsiktigt extrajobb. Ett krav är att du kan jobba minst 2 pass i veckan. Vi ser gärna att du bor i närheten av Alvesta eller har tillgång till bil så att du kan vara flexibel. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten beräknas starta omgående och vår kund har ett långsiktigt behov.

Kunskaper för uppdraget

Det är ett krav att du studerar på minst 50 % för att vara aktuell för tjänsten. Viktiga egenskaper för uppdraget är att du är flexibel, arbetsvillig och initiativtagande. Du ska kunna arbeta i ett jämt tempo och samarbeta med de andra i gruppen. Arbetet kan vara relativt tungt så det krävs att man har god fysik samt är stresstålig. Det är även ett krav att du har körkort samt tillgång till bil. Låter det som ett jobb för dig? Tveka då inte att anmäla dig ditt intresse redan idag, då rekryteringen sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Alvesta
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!