Student sökes för omgående uppdrag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du tjäna pengar på att träna? Trött på gymkortet du aldrig använder? Nu söker vi dig som vill träna på andra sätt. Fysiskt arbete för omgående uppdrag!
Till vår kund i Växjö söker vi dig som studerar och vill arbeta extra. Kunden går i täten för utveckling inom flyttbranschen. Tjänsten innebär att du, som expressarbetare, arbetar med transportering av möbler i samband med flytt.

Vi söker dig som kan arbeta följande datum i december: 2/12, 5/12, 6/12 och 12/12. Arbetstiderna är dagtid. För rätt person finns möjlighet att arbeta fler datum under december månad. Du kommer arbeta som konsult via StudentConsulting och vara uthyrd som konsult. Ett perfekt extrajobb för dig som vill tjäna extra pengar!

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten är att du studerar på minst 50 %. Du har en god fysik, är van vid tunga lyft och har god servicemedvetenhet. Du är aktiv, engagerad och positivt inställd till ett meriterande extrajobb. Tjänsten kommer tillsättas löpande så välkommen in med din ansökan idag!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!